Chcete zdravé oči? Základ je v prevenci

Mít zdravé oči je základ spokojeného života. Využíváme je aktivně každý den obzvláště v dnešní digitální době, proto je potřeba myslet na pravidelnou péči. Z tohoto důvodu jsme se v Milice rozhodli pro spolupráci se Zdravé-oči.eu, kteří pořádají v březnu kurz plný rad a tipů, jak si ochránit zrak při častém koukání do obrazovek našich zařízení. Jak to bude probíhat a proč to všechno děláme?

2-erika-zupova-zdrave-oci-lepsi-zrak-w1920-3815

Krátkozrakost i jiné problémy se zrakem narůstají v populaci

Stejně jako jiné části těla, tak i oči zakrní, pokud je neprocvičujeme. Distanční výuka, home office a doporučený co nejmenší kontakt s jinými lidmi nutí a zároveň láká k tomu, abychom u obrazovek mobilů, počítačí nebo třeba tabletů vysedávali většinu dne. Avšak náš zrak není na takovou zátěž připraven.

Jak chránit zrak?

Možností, jak pečovat o naše oči, je vícero. Pokud nejsme schopni omezit počet hodin denně, které se musíme dívat do obrazovek, je potřeba využít další techniky.

Pojďme se nyní společně podívat, co můžeme pro prevenci udělat:

  1. Nosit zodpovědně počítačové brýle Barner, které jsou svou revoluční technologií uzpůsobené, aby zachytávaly všechno škodlivé modré záření z digitálních obrazovek našich zařízení.
  2. Připojit se na online kurz 28. 3. 2021 od 16 do 19 hodin, kde vás kolegové ze Zdravé-oči.eu naučí, jak si zlepšit zrak, uvolnit oči, předcházet vzniku očních vad i onemocnění a dají další tipy pro prevenci.

Dárek pro vás od Milica.cz

Když u nás navíc pořídíte brýle Barner, dostane slevu 25 % na kurz. Kupón vám pošleme hned po zaplacení vaší objednávky na Milica.cz.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.