Dívejte se zdravěji s brýlemi Barner

Do obrazovek mobilů a počítačů koukáme i 9 hodin denně, dívejte se zdravěji s brýlemi Barner

Už dávno jsou pryč doby, kdy jste se dokázali bez obrazovek počítačů, chytrých telefonů nebo třeba tabletů obejít. Moderní technologie využíváme každý den. Potkáváme je v práci, doma, na nádražích i v dopravních prostředcích. Staly se pro nás nepostradatelnou součástí, bez které bychom se už jen těžko obešli.

barner

Avšak ve velkém pomocníkovi je skryté i plížící se nebezpečí – když na nepřirozené modré světlo koukáme třeba i běžně 9 hodin denně, tak to pro naše tělo není zdravé, jak bychom si přáli.

Co s tím dělat?

Zdraví máte jenom jedno – myslete na něj s brýlemi Barner Brand® Barner 2.0

Přirozený lidský biorytmus nám už po mnoho tisíce let říká, kdy se střídá den a noc. Aby naše tělo obě denní etapy správně poznalo a umělo na ně vhodně reagovat, tvoří si k tomu melatonin a seratonin, které pomáhají v celkové regeneraci a pro udržení dobré nálady.

Avšak pokud je denní režim ovlivněn třeba pracováním na směny nebo pobytem v umělém LED světlu, náš organismus se stává zmateným a tvorba výše zmíněných hormonů může být narušena.

Barner

Chraňte si své zdraví s pomocí brýlí Barner Brand® Barner 2.0, které blokují pouze modré světlo z LED žárovek, smartphonů, televizí, počítačových obrazovek nebo třeba tabletů. Pomohou vám tak omezit vliv nepřirozeného světla na váš organismus.

 

 

Jiné světelné paprsky bez problému nechá proniknout, aniž byste přišli o všechny barvy a odstíny, které vám okolní svět nabízí.

Barner

Jaké jsou další výhody brýlí?

  • Vhodné pro celodenní nošení – váží jen 22 g a vy je tak skoro neucítíte.

  • Jsou vyrobené z vysoce kvalitního materiálu – polykarbonátu.

  • Zajistí pro vás lepší spánek a zdravější život.

  • Velmi snadná údržba i čištění.

  • Odolné proti poškrábání díky svému povlaku, který je tak méně náchylný na poškrábání.

  • S pomocí antistatické vrstvy se minimalizuje zašpinění prachem nebo i jinými nečistotami.

  • Brýle jsou hydrofobní a nedrží se na sklíčkách kapky vody či oleje.

Barner

Pečujete o zdraví svých očí a zároveň vypadáte stylově

Nošením brýlí Barner Brand® Barner 2.0 bojujete nejenom proti škodlivému modrému světlu, ale také dodáte své vizáži styl. Jsou totiž v moderním designu, který se hodí pro muže i ženy všech věků.

Vyrábí se s pružinami, které se snadno přizpůsobí tvaru vašeho obličeje. Navíc jsou opatřeny gumovou texturou, která je drží lépe na obličeji.

Vybrat si můžete z 3 různých druhů a 6 barevných variací – to své si tak najde skutečně každý zájemce.

Barner

Myslete na své zdraví a přirozený biorytmus těla pokaždé, když zapnete světlo v místnosti nebo koukáte na obrazovku telefonu či monitoru. Zabraňte s brýlemi Barner Brand® Barner 2.0 modrému záření, aby vás negativně ovlivňovalo ve vašem životě a buďte šťastnější.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.