inCharge 6 – ideální drobný vánoční dárek pro geeky

Vánoční čas je hlavně o klidu, míru a setkávání se s blízkými. Avšak mezi důležité části svátků patří také rozbalování dárků pod stromečkem na Štědrý den. Sháníte nějaké drobnosti třeba ještě pro bráchu, kamaráda nebo partnera, kteří se zajímají o nové technologie? 

 

Máme pro vás připravený tip, který zajisté ocení každý praktický muž s citem pro detail. Je jím univerzální kabel inCharge 6 se šesti různými konektory pro nabíjení i přenos dat.

Pojďme se nyní podívat společně na to, co umí a z jakého důvodu by ho ocenil geek i ajťák.

Proč udělá inCharge 6 radost pod stromečkem?

Určitě se každému někdy stalo, že se stav baterie od mobilu, sluchátek nebo třeba chytrých hodinek dostal na pár posledních procent a hrozilo kompletní vybití vašeho zařízení. S malou kompaktní klíčenkou si při každé podobné situaci poradíte během pár sekund. Nemusíte tak s sebou všude tahat všechny kabely s potřebnými konektory, protože inCharge 6 vám zajistí přes jediný kabel okamžité nabití i přenos dat mezi:

 

  • USB → USB C
  • USB → MicroUSB
  • USB → Lightning konektor
  • USB-C → USB-C
  • USB-C → MicroUSB
  • USB-C → Lightning konektor

Kvalita i elegance v jednom pevném univerzálním kabelu

Univerzální kabel potěší pod stromečkem každého muže nejenom svou praktičností, ale zároveň vzhledem. Patří mezi tzv. švýcarské nože mezi nabíjecími kabely, co se týká své funkce i zpracování. Můžete ho sehnat ve 3 barevných variantách – decentních Moon White (stříbrná) a Mercury Grey (šedá), pro odvážnější je také připravena výraznější Saturn Gold (zlatá). 

Opatřen je inCharge 6 pevným kovovým pouzdrem a díky tomu dokonale chráněn před okolními vlivy. Máte tak jistotu, že se nemá šanci nikdy zlomit, i když bude schovaný v batohu, tašce nebo třeba kapse. 

 

Nejlepší vánoční dárek pro geeky i ajťáky

V případě, že byste chtěli do svého milovníka nových technologií investovat o maličko více financí jako Ježíšek, nabízí se varianta v podobě inCharge 6 MAX, která splňuje všechny výše uvedené parametry univerzálního kabelu. Jediným podstatným rozdílem je délka – u větší verze je 1,5 metru. S takovým rozměrem už si poradíte i na profesionální úrovni a inCharge 6 tak nemusí být jen klíčenka pro nouzové situace, ale plnohodnotný pomocník pro náročnější uživatele. 

Vytvořte úsměv na tváři svým blízkým během Štědrého dne. Ať je váš muž, kamarád nebo třeba bratr zapálený ajťák či geek, ideální dárek máte vymyšlený. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.