Jak vybrat powerbanku

Než si pořídíte novou powerbanku, měli byste zvážit, k čemu všemu by vám měla sloužit. Podle osobních priorit se poté můžete pustit do výběru ideálního kousku pro vašeho potřeby. Pojďme se nyní společně podívat na možnosti powerbank nabízených na Milice podle plánovaného účelu jejich využití.

 

Na co powerbanku využijete?

Hledám malou powerbanku, která se vleze i do kapsy

 

Kdo by nechtěl ušetřit místo v kapse nebo kabelce? Ať už máte cestu do práce či na večerní posezení, tak kapesní powerbanka se vždy hodí. 

Clutch V2 je se svou šířkou 0,38 cm nejtenčí powerbankou na světě, kterou můžete využít pro iPhone i telefony s Androidem. Spolehlivě dobije i jiná zařízení, bez kterých se neobejdete, např. sluchátka či elektronickou cigaretu. Váží pouhých 57 gramů a snadno tak zapadne třeba i do vaší peněženky mezi karty. 

 

 

Potřebuji powerbanku do letadla

Je všeobecně známo, že na letišti vás kontroly nepustí s powerbankou o vyšší kapacitě, než je 100 Wh. Na cestování letadlem vám z tohoto důvodu doporučujeme u nás 2 powerbanky – ultratenkou Clutch V2 nebo Omnicharge Omni Mobile s vyšší kapacitou. 

 r_r5f74a8e44ac90_img_1757_jpeg

Funkční telefon nebo třeba i notebook tak můžete mít v krizové situaci po ruce třeba i při cestě na jiný kontinent, když není možnost dodat šťávu jiným způsobem.

 

Chci powerbanku na dobití notebooku

I když žijeme v digitální době, tak zásuvky pro nabití nenajdete na každém rohu. Zákon schválnosti navíc způsobí, že když potřebujete svůj laptop nejvíce, začne svítit baterka červeně a blížit se 0 %. Buďte na tyto situace připravení. 

 Snímek obrazovky 2021-03-17 145924
Omnicharge 20+

Na Milice jsou pro nabíjení notebooků vhodné všechny powerbanky od Omnicharge a Flash 2.0, záleží na vašich potřebách. 

 

Sháním powerbanku, co mi nabije telefon i víckrát po sobě

Toužíte po velkokapacitní powerbance, která vám zajistí třeba i vícekrát doplnění šťávy do telefonu v průběhu několika dní po sobě, když jste někde v divočině? Pro tyto účely vám nejlépe poslouží powerbanka Omnicharge Omni Mobile s kapacitou 25 600, která spolehlivě vydrží i několik nabití.

Snímek obrazovky 2021-03-17 145728 

Vybrat vhodnou powerbanku je základ spokojenosti. Nyní jste získali představu, co na Milice můžete snadno sehnat. Máte už zvoleného ideálního pomocníka pro vaše potřeby? 




---

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.