K čemu slouží univerzální kabel?

Univerzálních kabelů, které si můžete na trhu pořídit, je spousta. Liší se mezi sebou v počtu adapterů (3v1, 4v1, 6v1), v rychlosti nabíjení, v rychlosti přenosu dat a ve své celkové délce. Který je pro vás ten správný? Pojďme se společně podívat na možnosti, ze kterých si můžete vybírat. 

ACDPEAINCH053_max_2

Konec hledání toho správného konektoru

Proč si pořídit univerzální redukci a dát sbohem desítkám kabelů a nabíječek? Odpověď je jednoduchá, pokud zainvestujete své peníze a pořídíte si například univerzální kabel 6v1, rázem vám odpadnou starosti, jestli máte po ruce ten správný konektor. Od této chvíle budete potřebovat pouze jednu redukci na všechno.

Z pohodlí vašeho domova si můžete synchronizovat data napříč vašimi zařízeními a nabíjet je, což jistě ocení všichni uživatelé, kteří vlastní elektroniku od více značek. 

Z čeho se skládá univerzální redukce 6v1

Univerzální kabel 6v1 obsahuje usb-c redukci, usb-lightning redukci, micro-usb redukci a usb redukci. 

  • Na jeho vstupu se nachází klasická USB redukce a čím dál tím častější USB-C redukce. 
  • Na výstupu se poté nachází duální konektor, který disponuje lightning konektorem, USB-C konektorem a Micro-USB konektorem.

Jak naplno využít univerzální redukci 6v1

Použití výše uvedených konektorů můžete vzájemně kombinovat, je tedy zcela jednoduché sdílet soubory napříč Apple produkty, u kterých se vyskytuje lightning redukce a produkty s USB-C konektorem či s redukcí Micro-USB. Už žádné hledání toho správného konektoru po celém domě, takovým situacím odzvonilo!

x_x5f3906d9017f6_img_1114_jpeg

Funkční a elegantní provedení

Univerzální kabely jsou vyrobeny z kvalitního plastu, který je sám o sobě velmi odolný, a tak celou redukci můžete nosit v batohu, tašce nebo kabelce prakticky pořád. To je smysl celého produktu – mít všechny redukce vždy po ruce.

 icable-1

Při výběru univerzálního kabelu je důležitý ještě jeden aspekt, a to délka kabelu. Některé modely jsou dlouhé pár desítek centimetrů, některé i několik metrů. Zvažte proto, v jakých situacích máte v úmyslu kabel využívat, a rozhodněte se, která univerzální redukce bude pro vás ta pravá. Přejeme hodně štěstí při vaší volbě!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.