Levná bezdrátová sluchátka nebo předražená s více funkcemi?

Levná bezdrátová sluchátka nebo předražená s více funkcemi? Volte zlatou střední cestu – RollingSquare® Hyphen 

Každý zná to dilema  mám koupit levná bezdrátová sluchátka s osekanými funkcemi nebo ta s pokročilými možnostmi ovládání, která jsou však zbytečně předražená? 

 

Hyphen

 

Ani jedna ze stran se nezdá jako výherní, proto jsme hledali na trhu zlatou střední cestu, která by splňovala kvalitativní standardy a zároveň jsme po jejím zakoupení nemuseli plakat nad prázdnou peněženkou či bankovním účtem. 

Výsledky pátrání překvapily

Po testování mnoha různých produktů jsme zjistili, že nic podobného neexistuje. Z tohoto důvodu se později vyvinula sluchátka RollingSquare® Hyphen, která tyto požadavky splní na 100 %. Zvládla to? 

 

Vědci se při výrobě inspirovali švýcarským detailem a pečlivostí, aby vytvořili sluchátka, která budou vyhovovat všem zájemcům. 

9 hlavních výhod sluchátek RollingSquare® Hyphen:

  1. snadné párování a připojení;
  2. jednoduché ovládání;
  3. kvalita zvuk a izolace hluku;
  4. poslechová vzdálenost; 
  5. ergonomický tvar; 
  6. dlouhá životnost baterie; 
  7. stylový vzhled; 
  8. voděodolnost ipx5;
  9. integrované bezdrátové nabíjení.

Poslouchejte bezdrátově až 28 hodin bez nutnosti nabíjení

Cesta letadlem, autobusem nebo třeba túra do neznáma. Buďte na vše připraveni, aniž byste se museli vzdát toho, co milujete a pohání vás kupředu.

 

 

Sluchátka RollingSquare® Hyphen vám umožní poslouchat třeba až 28 hodin bez nutnosti nabíjení díky delší životnosti své baterie. Žádná delší trasa tak pro vás nebude znamenat stres nebo ztrátu pohody.

Stačí 15 minut a máte sluchátka nabité na další 3 hodiny

Určitě to znáte. Zdržíte se v koloně, vlak má zpoždění nebo je to ještě na úřadě na dlouho. Proč byste se měli omezovat v poslechu hudby, seriálu nebo třeba audioknihy? 

hyphen

Nabijte si sluchátka přes integrované bezdrátové napájení. Zvládnete to za 15 minut a na další 3 hodiny máte o zábavu podle svých představ postaráno. 

Pokročilé ovládání bez nutnosti manipulace s telefonem

Už vás unavuje, jak k přepínání skladeb, přijetí či zavěšení hovoru nebo třeba využití virtuálního asistenta potřebujete vytahovat vždy telefon? Chcete to zvládnout snadněji?

 

hyphen

 

My tyto přání moc dobře známe, sami jsme je měli. Sluchátka Hyphen jsou proto jedinečné v tom, že umožňují pokročilé funkce, které spustíte jen pouhými poklepy na levé nebo pravé sluchátko bez nutnosti jakkoliv sáhnout na váš mobil. 

 

hyphen

Toužíte po tom, ať vás nepřekvapí žádná delší cesta ani zdržení? Řekněte dost omezování vašich potřeb. S bezdrátovými sluchátky RollingSquare® Hyphen budete mít svou hudbu nebo audioknihu vždy po ruce třeba až 28 hodin vkuse. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.