Poslech bez přerušení až 10 hodin s bezdrátovými sluchátky PaMu Slide

Hledáte sluchátka, na které je 100% spolehnutí a předčí i větší hráče na trhu s obdobným produktem? Volte PaMu Slide® bezdrátová sluchátka od Padmate a užijte si zvuk, který nadchne i známé osobnosti NBA.

Ideální volba pro dospívajícího, dospělého i seniora

PaMu Slide® mají propracovaný ergonomický design a 6 různých velikostí ušních nástavců, díky čemuž dokonale sednou každému uživateli, ať je mu 12, 30 nebo třeba i 50 let. Intuitivní a snadné ovládání zvládne navíc člověk v každém věku a není potřeba mít vystudované raketové inženýrství. 

Kvalitní poslech vždy, když to potřebujete

Sluchátka vydrží na jedno nabití dlouhých 10 hodin a 60 hodin díky pouzdru, nemusíte tak mít obavy, že vám vaše oblíbená muzika přestane hrát v půlce víkendového výšlapu. Kdyby se však náhodou protáhnul, tak na zadní straně je umístěné bezdrátové nabíjení To-Go a napájení probíhá přes USB-C, vše tak opět vrátíte během chvilky do plné parády.

Zabudovaná výborná schopnost potlačení šumu navíc vždy zajistí skvělou izolaci zvuků z okolního prostředí. Vy si tak užijete hudbu nebo i pracovní hovor, aniž byste museli zápasit s tím, že nic přes hluk neslyšíte.

Doporučují i osobnosti NBA

Výborné zkušenosti mají s bezdrátovými sluchátkami PaMu Slide® také známí NBA hráči Tracy McGrady a D. J. Augustin, kteří se za ně postavili a doporučují je. 


Opět se ukazuje, že výrobce Padmate má za sebou již mnoho spokojených zákazníků a je tak prověřenou značkou v crowdfundingu (Indiegogo), na kterou se můžete spolehnout. Jde již o 3. generace sluchátek One > Scroll > Slide, kde výrobce dohromady vybral více než 10 milionů amerických dolarů. 

 

Najděte i vy pro sebe bezdrátová sluchátka splňující náročné požadavky na výkon i tvar, který bude dokonale sedět na vašich uších. PaMu Slide® jsou ověřenou kvalitou, důvěřujte jí i vy. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.