Přivítejte náš nový kanál Unboxnito.cz

  

Unboxing a recenze, jednoduché...

Díky zpětné vazbě od Vás, zákazníků, jsme se rozhodli přidat nový projekt Unboxnito do naši rodiny. Jedná se především o kanál, který se bude zabývat unboxingem a recenzemi pro Vaše jablečné kamarády.

Vyzkoušet a poté až nabízet

Dalším přínosem projektu by mělo být to, že bychom zde chtěli vytvořit komunitu expertů na daný segment a tím docílit kvalitní zpětné vazby. Ta je pro nás velmi důležitá, speciálně před objednáním větší várky od výrobce.

Optimální případ by byl následující:

  • Výběr gadgetu/produktu z crowdfundingové platformy
  • Objednání zkušebního vzorku
  • Unboxing, recenze, hodnocení
  • Získání zpětné vazby Ano/Ne
  • Objednání první várky či ukončení spolupráce

Doporučení zajímavého gadgetu/produktu

V minulosti se také stalo, že mnozí z Vás měli zájem o daný produkt, avšak o něm neměli dostatek informací či nevěřili crowdfundingové platformě.

V tomto případě nabízíme kooperaci právě s vámi, není nic jednoduššího než nám napsat na email info@milica.cz, tam uvést o jaký produkt se jedná a my už zajistíme dodání a následné ověření.

 

Hlavní je nenaletět

Závěrem bych řekl asi to, že vzhledem k narůstajícím počtu výrobců, kde se stává že úspěšná CF kampaň získá finance v plné výši avšak nedodrží plán dodání, je toto velmi důležité. I díky tomu by mohlo být vybírání kvalitních gadgetů ze zahraničního crowdfundingu zase o něco jednodušší.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.