Tipy na vánoční dárky pro milovníky technologií

Štědrý den se nezadržitelně blíží. Jaký vánoční dárek je vhodné zvolit pro svého blízkého ajťáka nebo třeba geeka, abyste mu udělali radost? Milica si pro vás připravila 4 tipy, které potěší každého technofila pod stromečkem. Pojďte se na ně podívat a získejte inspiraci na Ježíška.

 

Ultratenká powerbanka Clutch V2, která se vleze i do peněženky

Hledáte ideální vánoční dárek pro minimalisty? Powerbanka Clutch V2 je pro každého, kdo umí ocenit praktického pomocníka pro dobití svých zařízení při nouzové situaci a nechce s sebou tahat ani o gram navíc. Má dva konektory – lightning a USB-C, nejsou tak potřeba žádné další kabely a vše je připraveno pro okamžité využívání. Díky své kompaktní velikosti ji navíc můžete přibalit bez potíží i do letadla. 

 

Posilte zdraví očí i kvalitní spánek s počítačovými brýlemi Barner 

V dnešní době se dostáváme do kontaktu s obrazovkami každý den. Díváme se do nich po probuzení, ve škole, v práci nebo třeba i na zastávkách MHD. Není možné se jim zcela vyhnout, pokud nežijete na samotě u lesa, proto tu jsou brýle Barner 2.0 a Barner Mazzu, které brání průniku škodlivého modrého světla. Pořiďte je svým blízkým pod stromeček a podpořte jejich zdravý spánek i prevenci onemocnění očí.

  

Ergonomický poslech na bezdrátových sluchátkách PaMu Slide

Moderní doba je plná vychytávek, které už myslí nejenom na technické parametry zařízení, ale zároveň zdraví prospěšný design. Na bezdrátových sluchátkách PaMu Slide třetí generace si je možné užít kvalitní poslech, aniž by se jejich uživatel musel obávat, že vypadnou. Jejich ergonomický design zajistí pevné uchycení přesně podle velikosti uší, vybrat si je totiž možné ze 6 různých velikostí ušních nástavců. Na trhu má navíc nejlepší hodnoty u výdrže baterie, s nabíjecím pouzdrem si užijete až 60 hodin poslechu. 

 

Neviditelný držák SleekStrip na telefon, notebook i tablet

Letos chcete jako Ježíšek nadělit praktický dárek, který navíc bude elegantního vzhledu? Ultratenký držák SleekStrip splňuje oba požadavky a potěší muže i ženu, kteří chtějí svá zařízení využívat s maximálním pohodlím. Jsou nastavitelné do různých úhlů podle aktuálních požadavků na využívání – čtení zpráv, dívání na videa nebo třeva vedení videohovorů.  

 

 

Nachystejte pod stromeček překvapení, které zajistí úsměv od ucha k uchu. Na Milica najdete ideální vánoční dárky pro muže i ženy, kteří umí ocenit novinky v technologiích. Už máte pro své blízké vybráno? :-)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.