Nadělujte s Milicou – 5 tipů na praktické a stylové vánoční dárky

Nadělujte s Milicou – 5 tipů na praktické a stylové vánoční dárky

Štědrý den už je skoro tady a vy ještě nemáte vybrané vánoční překvapení pod stromeček pro své blízké? Připravili jsme pro vás tipy, které jim vykouzlí úsměv na tváři a zároveň udělají nejenom sváteční čas opět o něco krásnější. 

 

Lepší zdraví i spánek každý den

Mobilní telefony i počítačové obrazovky jsou s námi denně a září na nás škodlivým modrým světlem z nejrůznějších digitálních zařízení. Co s tím dělat, abychom lidem, na kterých nám záleží, ulevili? Obdarujte své blízké brýlemi Barner Brand® Barner 2.0. Vyřešíte tak praktickým vánočním dárkem jejich kvalitu spánku a podpoříte zdravější život v práci i domácím prostředí. 

 

 

Vašim blízkým, kteří milují grilování

Je vaše partnerka, maminka nebo třeba kamarád vášnivým kuchařem a má oblíbené celoroční grilovačky? Máme ideální tip na dárek pro muže i ženu se zálibou v kulinaření – je jím bezdrátový teploměr Apption Labs® MEATER+, který pomůže stanovit optimální propečenost masa a stane se tak skvělým parťákem na každou oslavu i víkendové posezení na zahradě. 

 

Milovníci hudby, audioknih i častého volání

Muzika či audio příběhy v uších a volání bez nutnosti držet telefon v ruce. Správný Ježíšek myslí na radosti i praktičnost podstromečkových překvapení. Vezměte si z něj příklad a vyberte dárek pro manželku, svého rostoucího teenagera nebo třeba i dobrého přítele právě u nás. Se sluchátky RollingSquare® Hyphen nebo třeba Padmate® Slide uděláte radost na 100 %, tak přestaňte váhat a vyberte ta správná u nás v Milice.

 

Pro opozdilce i milovníky inovací

Víte o svém blízkém, který pravidelně chodí vždy se zpožděním? Nadělte mu chytré hodinky Matrix® PowerWatch 2, které mu pomohou lépe kontrolovat jeho time management a navíc je nemusí vůbec nabíjet. Jako totiž vůbec jediné na světě jsou poháněny tělesným teplem a světlem. To je panečku věc, co se hodí nejenom pro zapomnětlivce.

 

Ať už sháníte vánoční dárek pro maminku, tatínka, sourozence nebo třeba partnera, tak u nás v Milice najdete fajn věcičky pro každého z nich. Vyřešte sváteční shon na jednom místě a vyberte dárky pod stromeček u nás ještě dnes. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.