Proč si vybrat čočky od společnosti Barner?

Své zdraví můžete zlepšit právě teď

Čočky společnosti Barner jsou potaženy speciální vrstvou vyvinutou s ohledem na současnou digitální generaci, která je konstantně vystavena modrému světlu z našich počítačů, chytrých telefonů, televizí a tabletů.

Navzdory obrovským výhodám technologií si stále více uvědomujeme potřebu chránit naše oči a zrak před možnými riziky nadměrného vystavení modrofialovému světlu.

Náš zrak může být ovlivněn tím, jak se naše oči usilovně přizpůsobují kontrastnímu světlu z okolí a zářících obrazovek. Proto je používání speciálních čoček jedno z nejlepších rozhodnutí, jenž můžeme udělat, abychom se vyhnuli rozvinutí možných zdravotních komplikací.

Připojte se k digitálně uvědomělé generaci a užívejte si výhod ochranných brýlí proti modrému světlu

Čočky společnosti Barner: nadstandardní kvalita a výkonnost 

Věříme, že módu, zdraví a ochranu zraku lze dokonale kombinovat. A proto neustále vylepšujeme kombinaci obrouček s vysoce kvalitními čočkami. Z tohoto důvodu pracujeme pouze s čočkami vyráběnými z nejkvalitnějších organických materiálů CR-39. Mají několik vrstev, které garantují následující vlastnosti: 

  1. Proti poškrábání:Zkombinovali jsme velmi odolný a trvanlivý materiál s opravdu hladkou vrstvou. Tím jsme dosáhli skvělých výsledků v odolnosti čoček proti poškrábání. 
  2. Antistatické: Naše čočky disponují speciální antistatickou úpravou zabraňující usazování prachu, takže si můžeme užívat nezaprášených čoček po delší dobu.
  3. Hydrofobní: Máte obavy z kapek vody a mastnoty po dlouhém dni v práci? Není třeba! Naše čočky mají speciální vrstvu bránící jejich usazování. 
  4. Snadné čištění: Horní vrstva našich čoček je neskutečně hladká, což umožňuje bezproblémové čištění, můžeme si tak užívat jasný pohled na svět kolem nás.

Jak funguje technologie čoček Barner?

Naše vysoce kvalitní čočky z organického materiálu CR-39 blokují 100 % modrého světla pod hodnotou 410nm a 45 % modrého světla na spektru 410nm-450nm.

Čočky využívají 2 typy technologií – první modré světlo odráží a druhá jej pohlcuje. Účinky lze pocítit velice rychle, protože vaše oči jsou odpočaté, uvolněné a nenamáhají se při používání digitálních zařízení. 

Čím se čočky společnosti Barner odlišují?

Naše oči jsou jedním z našich nejsilnějších nástrojů. Pomáhají porozumět světu kolem nás a neustále vstřebávají informace.

Modré světlo je úžasný přírodní zdroj energie, který se vyskytuje všude kolem nás. Nicméně existuje i spousta modrofialového umělého světla, kterému jsme konstantně vystaveni třeba z našich obrazovek telefonů i jiných zařízení. Může nás negativně ovlivnit v podobě syndromu počítačového vidění nebo digitální námaze očí. Pokud nežádoucí účinky nezačneme včas řešit, mohou se časem rozvinout ve vážné zdravotní problémy.

 

Brýle proti modrému světlu společnosti Barner jsou navrženy tak, aby chránily naše oči a my se tak po celý den nemuseli strachovat o náš zrak. Objevte náš sortiment stylových brýlí – všechny mají velmi lehké obroučky, takže jsou skutečně pohodlné a téměř je nebudete vnímat. Rovněž jsou pogumované, aby vám neklouzaly z nosu a uší. Podívejte se na celou kolekci!

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.